Online Marketing Blog

Sfaturi Marketing Online

 • Acasă
  Acasă This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categorii
  Categorii Displays a list of categories from this blog.
 • Etichete
  Etichete Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggeri
  Bloggeri Search for your favorite blogger from this site.

Inbound Marketing

Posted by on in Online Marketing General

"Inbound marketing" sau "earned media" este un principiu de marketing care combina cateva strategii de marketing fara a intrerupe audienta cu un mesaj publicitar ca in cazul reclamelor TV sau Radio sau chiar banner-ele din diverse site-uri, creeand continut interesant pentru audienta in scopul atragerii vizitatorilor / clientilor pe un site .

Procesele pe care le implica in cea mai mare parte aceasta strategie de marketing sunt optimizarile pentru motoarele de cautare , marketing de continut ,social media si optimizarea ratei de conversie. Multe dintre ele nu se bazeaza pe strategii de markeing cu bugete mari si poate oferi rezultatele pe terment lung, in termeni de branding si  in generarea de venituri.

Punerea in aplicare a acestor strategii de marketing  pot imbunatati vizibilitatea unui site in cautari, avand in vedere ca motoarele de cautare folosesc acum retelele sociale si pun accent pe valoarea acestora.


Gillian Muessig, presedintele SEOmoz, a avut recent o prezentare cu privire la motivul pentru care SEO a devenit mai mult decat SEO ( este mai complex in prezent )

 

Citeste mai multe aici: Inbound marketing
 

Last modified on

Social :)

Contact

Mobil: +40740343088

Email: contact [arond] e-marketingsolutions.eu

L-V între orele: 10:00 - 21:00

S-D între orele: 11:00-18:00

De ce Noi?

Fiindcă suntem o echipă profesionistă, tânără, pasionată de ceea ce facem și sigură că reușim în tot ceea ce ne propunem. Suntem într-o continuă dezvoltare în ceea ce privește cunoștințele, ne orientăm spre rezultate clare pentru clienții noștrii! La noi veți găsi cele mai mici costuri pentru promovarea afacerii dvs.